top of page

lar du livets «bølger» overvelde deg?


Syntes du det er usikkert å ikke vite hva morgendagen bringer?

Vi lever i usikre tider om dagen. Og i usikre tider er det lett at frykten oppstår. Det ser og hører vi på nyheter, facebook etc. Du kan lett få en følelse av å bli bombardert av frykt, hat og usikkerhet hvor enn du snur deg.

Dette påvirker oss uansett om du vil eller ikke, både bevisst og ubevisst.

Å finne ro og balanse i en kaotisk hverdag er ikke lett. Og spesielt hvis det er ytre faktorer du ikke kan gjøre noe med. Dette kan føre til en følelse av maktesløshet, uro og indre stress.

Å leve i frykt for hva morgendagen vil bringe, hjelper ikke deg og helsen din. For hvis du lar frykt styre deg, mister du kontroll over følelsene dine og livet ditt.

Hvis du tar et skritt tilbake og gransker frykten, så vil du kunne se at frykten kommer ofte av at det er dine egne bekymrende tanker for hvordan de ytre faktorene vil påvirke ditt eget liv.

I stedet for å la de ytre faktorene styre følelsene dine og livet ditt- kan du bestemme deg for hvordan du vil respondere på de. Her kan du ha kontroll og oversikt.

Du kan bestemme deg for hvordan du vil forholde deg til kaos, frykt og usikkerhet. Og hva du vil tenke om det.

Livet kan være et stort kaos rundt deg , men hvordan du ønsker å takle det er faktisk ditt eget valg. Selv om det kanskje ikke føles slik.

Følelsen kaos er i seg selv ikke farlig. Heller ikke følelsen av frykt og usikkerhet. Du dør ikke av det, men det føles ubehagelig.

 
Livet kan føles som en storm med høye bølger, men du kan lære deg å surfe på bølgene.

 

Som nevnt handler det om tanker og hva du velger å fokusere på. Er tankene på at dette klarer du ikke å mestre, vil følelsen som oppstår i kroppen automatisk bli hjelpeløshet, frykt etc. Da vil du føle livets «bølger» som noe som trekker deg ned, og det er vanskelig å komme ut av. Du stenger av din egen indre, vakre kreativitet og du ser ingen løsning.

Er tankene og fokuset på at dette mestrer jeg- vil automatisk følelsen bli styrke og kreativitet, og du vil kunne se helt andre muligheter. Du vil takle livets » bølger» med ressurser og du kan påvirke deg selv og andre mer enn du aner.

Hva du velger å tenke avgjør om du blir sterk eller svak!

Jeg heier på deg:)

Gry Heidi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page