top of page

Lær deg kunsten å gjøre det du BURDE ha gjort!

Ja, du får ikke startet en gang! Det føles som usynlige krefter stopper deg.

Det å ikke gjennomføre viktige ting i livet ditt, det være seg små eller store prosjekter, kan prege deg mer enn du kanskje tror. Både bevisst og ubevisst. Og er faktisk viktig å ta på alvor. Det kan føre til indre stress, nedsatt livskvalitet, maktesløshet med mer.

Jeg har følt det på kroppen selv, så jeg vet hva jeg snakker om. Og etter mange coaching timer med klienter, har jeg oppdaget at jeg er ikke alene om å føle dette.

Heldigvis finnes det en enkel og smart vel utprøvd løsning, som fungerer for meg, og da kan den kanskje fungere for deg også.

Har du hørt om 5- sekunders regelen?

( for øvrig ble jeg kjent med den ved å lese boken ” The 5-second Rules”, som er skrevet av Mel Robbins)

Fra det øyeblikket du har et instinkt til å forandre noe i livet, da har du ett fem sekunders-vindu til rådighet, før hjernen din vil komme med tusen helt plausible forklaringer og grunner til IKKE å gjennomføre.

Dette har jeg opplevd mange ganger.

Har du?

Og før jeg vet ordet av det er jeg i gang med noe helt annet enn jeg hadde plan om å gjøre.

Når du begynner å bruke denne 5 sekunders-regelen, vil du kunne forandre hvert område av livet ditt. Du har fått dette lille vinduet til å handle på. Men venter du, vil motivasjonen til handling være borte fordi hjernen din har klart å overtale deg til å la være.

Så hva kan du gjøre?

I det øyeblikket du får en tanke til å handle ut fra et mål, da må du: 5-4-3-2-1- og fysisk gå til handling med en gang! NÅ!

Jeg heier på deg:)

Gry Heidi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page